GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "sumes"
femsum8c.swf
femsum8c.swfSuma de sumas7373 veces vistaGenera ejercicios en los que hay que calcular tres sumas y posteriormente la suma total de los resultados.
femsum8.swf
femsum8.swfSuma de sumes4940 veces vistaGenera exercicis on s'ha de calcular tres sumes i posteriorment la suma total dels resultats.
femsum6.swf
femsum6.swfDescobreix els sumands4310 veces vistaGenera exercicis on a partir d'un resultat d'una suma s'ha d'escollir d'una llista els dos sumands que li corresponen .
compser2.swf
compser2.swfSèries de sumes i restes3627 veces vistaGenera exercicis de sumes i restes
nenters2.swf
nenters2.swfOperacions de resta i suma de nombres enters amb parèntesis8141 veces vistaGenera exercicis de resta i suma de nombres enters amb parèntesis
operfle1.swf
operfle1.swfSumes i restes de nombres enters9804 veces vistaAplicació que genera diferents fletxes de color amb valors positius i negatius. L'activitat consisteix a anar sumant o restant segons el color de les fletxes.
fotosfal.swf
fotosfal.swfTinc, en falten...10667 veces vistaGenera exercicis de problemes de sumes i restes.
calment2.swf
calment2.swfCàlcul mental 27692 veces vistaGenera operacions de càlcul mental amb sumes i restes però en alguns casos es dona el resultat i s'ha de resoldre el altres dos termes de l'operació.
calment1.swf
calment1.swfCàlcul mental 17497 veces vistaGenera operacions de càlcul mental amb sumes i restes. El programa permet comprovar i esborra les errades.
estelmat1.swf
estelmat1.swfJoc de calcular sumes mentalment8079 veces vistaS'ha de calcular i escriure el resultat de la suma que hauria de sortir en cada una de les 8 puntes d'aquest estel. Genera exercicis de càlcul mental de sumes
banfrut1.swf
banfrut1.swfEl contingut de les safates9773 veces vistaAplicació que genera problemes visuals de decimals amb monedes.
ompcel1.swf
ompcel1.swfOmple les cel·les.7795 veces vistaAplicació que genera sumes encadenades de nombres decimals.
sumdec1.swf
sumdec1.swfSumar amb decimals9282 veces vistaAplicació que genera sumes de decimals. La solució fa eqilibrar una balaça. Permet que es pugui col·locar bé la part entera i la decimal.
gsacnum.swf
gsacnum.swfCàlcula la suma total12882 veces vistaGenerador d'exercicis de càlcul mental de sumes. Permet també crear fitxes per a imprimir.
gbus1.swf
gbus1.swfMarca la xifra. Sumes9471 veces vistaGenera exercicis on s'ha de marcar una xifra per completar la suma.
gpromud3.swf
gpromud3.swfGenerador de problemes muts 319197 veces vistaGenera sumes en les que manca un terme de l'operació i cada vegada diferent.
cliresum.swf
cliresum.swfClica y Suma9698 veces vistaAplicació que genera exercicis de càlcul mental de sumes per treballar amb grups amb la PDI.
sumdaus.swf
sumdaus.swfSumen amb el daus9725 veces vistaAplicació que genera sumes amb daus de les cares visibles i les ocultes.
matp~0.swf
matp~0.swfLes matemàtiques pinten. Joc de sumar i pintar.15392 veces vistaJoc on s'ha de trobar el resultat de la suma i pintar el dibuix amb el color associat.
gsumclau.swf
gsumclau.swfEsbrina i suma13505 veces vistaGenerador de jocs de sumes on s'ha d'esbrinar els valors dels dibuixos per tal de quadrar l'operació.
gtaumul1.swf
gtaumul1.swfGENERADOR D'EXERCICIS DE TAULES DE MULTIPLICAR16902 veces vistaGenera exercicis dirigits a la comprensió de la multiplicació com a repetició de sumess. El programa genera ayuda generació de gràfics.
gconpir.swf
gconpir.swfGENERADOR DE PIRÀMIDES DE SUMES15776 veces vistaGenera exercicis interactius de tipus joc de càlcul mental.
gmaca1.swf
gmaca1.swfMÀQUINES DE CALCULAR (sumes v. catalán)9949 veces vista
   
23 archivos en 1 página(s)