GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "segons"
temps2.swf
temps2.swfMesurar el temps4204 veces vistaGenera exercicis per mesurar el temps en minuts i segons
pastisin1.swf
pastisin1.swfProblemes sobre pastís- ingredients8328 veces vistaGenera problemes sobre les proporcions d'ingredients necessaris per fer un pastis segons el nombre de comensals
operfle1.swf
operfle1.swfSumes i restes de nombres enters9808 veces vistaAplicació que genera diferents fletxes de color amb valors positius i negatius. L'activitat consisteix a anar sumant o restant segons el color de les fletxes.
domin1.swf
domin1.swfGENERADOR CALCULA AMB EL DOMINÓ13956 veces vistaAquesta aplicació pot ser utilitzada per a practicar el càlcul mental. Una vegada es calculen la quantitat total de punts de les fitxes i fent clic en el botó baixar cortina, s'activa un comptador de temps que ens informarà dels segons que s'han trigat a resoldre l'activitat. També es pot utilitzar amb la pissarra digital per a treballar l'estimació de quantitats. En aquest cas el professor preguntarà als alumnes en quina secció de les dues hi ha més punts i deixarà un temps abans de baixar la cortina.
parlleng2_v2.swf
parlleng2_v2.swfNIUS DE LLETRES (generador Cal·ligràfic versió beta)6387 veces vistaGenerador que permet generar les grafies de les lletres a partir de les paraules introduïdes mitjançant teclat per poder escriure-les a mà mitjançant el ratolí o millor en pantalles tàctils. Els traços s'han de dibuixar segons la seqüència correcta. Amb el botó dret es pot ampliar la visualització de les lletres.
horas1.pdf
horas1.pdfEM DIUS L'HORA? v. català24070 veces vistaFitxa en format pdf creada amb el generador "em dius l'hora?". Amb el generador es poden canviar els enunciats i canviar les hores i els minuts del rellotge.
       
6 archivos en 1 página(s)