GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "paraules"
esccor4.swf
esccor4.swf Frases difícils d'entendre1732 veces vistaGenera exercicis en què es presenten frases en les quals les paraules estan juntes sense espais i aleatòriament es barregen lletres majúscules amb minúscules. El joc consisteix a tornar-les a escriure correctament.
esbrinff3.swf
esbrinff3.swfCompta i esbrina la frase3974 veces vista
Joc de lectura on s'ha d'anar saltan les paraules per esbrinar la frase.
oalpar1.swf
oalpar1.swfOrdena les consonants i esbrina la paraula2476 veces vistaJocs on s'ha d'esbrinar paraules ordenant les consonants.
buscapar3.swf
buscapar3.swfCerca la traducció correcta1269 veces vistaNova aplicació que genera exercicis en què es presenta una paraula i s'ha de buscar la seva traducció entre 28 paraules proposades
paraules4c.swf
paraules4c.swfFrases con imágenes3293 veces vistaAplicación que genera frases en las que una palabra se sustituye por una imagen. El ejercicio consiste en escribir la frase entera con palabras.
ordalfa1.swf
ordalfa1.swfOrdre alfabètic3723 veces vistaGenera llistes de paraules per ordenar-les alfabèticament
comenpar1.swf
comenpar1.swfDescobreix la paraula5439 veces vistaGenera exercicis en els quals a partir de dibuixos i algunes lletres, s'ha d'endevinar la paraula i escriure-la.
mirall1.swf
mirall1.swfLes paraules del mirall6473 veces vistaJoc que consisteix a llegir paraules reflectides en un mirall
ununa1.swf
ununa1.swfMasculi-Femení3358 veces vistaGenera exercicis amb paraules i dibuixos on s'ha de posar l'article (un/una) en femení o masculí.
silfalt1.swf
silfalt1.swfSil·laba que falta6102 veces vista El joc consisiteix en escriure la mateixa síl·laba que falta per completar dues paraules. Les paraules es llegeixen seguint les fletxes corresponents.
gani1.swf
gani1.swfEsbrina l'error. Paraules agudes, planes i esdrúixoles.13963 veces vistaGenera exercicis on s'ha d' identificar dins d'una sèrie de paraules la que no té una acentuació determinada.
buscanit.swf
buscanit.swfBusca en la nit10981 veces vistaJoc on l'alumne ha de buscar en la nit paraules que comencen per una lletra específica. El programa genera molts exercicis.
parlleng2_v2.swf
parlleng2_v2.swfNIUS DE LLETRES (generador Cal·ligràfic versió beta)6279 veces vistaGenerador que permet generar les grafies de les lletres a partir de les paraules introduïdes mitjançant teclat per poder escriure-les a mà mitjançant el ratolí o millor en pantalles tàctils. Els traços s'han de dibuixar segons la seqüència correcta. Amb el botó dret es pot ampliar la visualització de les lletres.
ordenar_refranys.pdf
ordenar_refranys.pdfREFRANYS DESORDENATS13613 veces vistaDues fitxes en format pdf. L'activitat consisteix a ordenar les paraules dels refranys desordenats. Una fitxa conté les solucions i l'altre l'activitat.
 
14 archivos en 1 página(s)