GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "lletres"
esccor4.swf
esccor4.swf Frases difícils d'entendre1964 veces vistaGenera exercicis en què es presenten frases en les quals les paraules estan juntes sense espais i aleatòriament es barregen lletres majúscules amb minúscules. El joc consisteix a tornar-les a escriure correctament.
buslletres3c.swf
buslletres3c.swfBucando letras en el teclado del móvil3189 veces vistaAplicación para iniciar a los más pequeños en la identificación de las letras en los teclados del móvil y las tables. Permite aumentar la
dificultad del juego.
comenpar1.swf
comenpar1.swfDescobreix la paraula5600 veces vistaGenera exercicis en els quals a partir de dibuixos i algunes lletres, s'ha d'endevinar la paraula i escriure-la.
voccolor2.swf
voccolor2.swfVocals i color4950 veces vistaL'objectiu d'aquesta aplicació és la identificació de les lletres vocals dins d'una paraula. També pot servir per repassar o aprendre vocabulari nou, ja que cada paraula va acompanyada d'una imatge.
parsecre.swf
parsecre.swfParaula secreta7140 veces vistaJoc que genera exercicis per practicar la prioritat de les operacions de suma, resta i multiplicació. Amb els resultats de les operacions es podrà esbrinar les lletres de la paraula secreta que s'ha d'escriure i fer la corresponent comprovació.
posnom2.swf
posnom2.swfEscriu el meu nom - 29187 veces vistaAquesta aplicació permet l'adquisició de vocabulari bàsic.
El programa tria aleatòriament una lletra de la paraula per visualitzar-la i l'exercici consisteix a escriure les que falten. Quan es comprova l'exercici, el programa esborra les lletres incorrectes.

També és possible veure el procés i resultat dels exercicis acumulats.
alfabet.swf
alfabet.swfAlfabet. Falten lletres17288 veces vistaAplicació que genera exercicis per a memoritzar l'alfabet.
gmarieta.swf
gmarieta.swfGENERADOR LA MARIETA ESCRIU18987 veces vistaGenera fitxes per a practicar la cal·ligrafia de lletres.

parlleng2_v2.swf
parlleng2_v2.swfNIUS DE LLETRES (generador Cal·ligràfic versió beta)6338 veces vistaGenerador que permet generar les grafies de les lletres a partir de les paraules introduïdes mitjançant teclat per poder escriure-les a mà mitjançant el ratolí o millor en pantalles tàctils. Els traços s'han de dibuixar segons la seqüència correcta. Amb el botó dret es pot ampliar la visualització de les lletres.
endivina_missatge1.pdf
endivina_missatge1.pdfENDEVINA EL MISSATGE12992 veces vistaFitxa en format pdf tipus joc creada amb el generador de "Roda de lletres". L'objectiu és practicar habilitats de lectura, discriminació de lletres, ordre alfabètic.1 comentarios
alfaroda.swf
alfaroda.swfGENERADOR RODA DE LLETRES (frases fetes) v. català11662 veces vistaGenerador que permet crear activitats tipus joc amb l'objectiu de practicar habilitats de lectura, discriminació de lletres, ordre alfabètic... Encertant l'activitat es va descobrint un missatge. També permet imprimir el joc per a fer-lo en paper.
       
11 archivos en 1 página(s)