GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "dominó"
mateixnum1c.swf
mateixnum1c.swfEl mismo número de puntos7644 veces vistaAplicación que consisite en seleccionar todas las fichas del dominó que sumen el mismo número de puntos.
mateixnum1.swf
mateixnum1.swfEl mateix nombre de punts6152 veces vistaAplicació que consisteix a seleccionar totes les fitxes del dominó que tinguin el mateix nombre de punts.
domin1.swf
domin1.swfGENERADOR CALCULA AMB EL DOMINÓ13882 veces vistaAquesta aplicació pot ser utilitzada per a practicar el càlcul mental. Una vegada es calculen la quantitat total de punts de les fitxes i fent clic en el botó baixar cortina, s'activa un comptador de temps que ens informarà dels segons que s'han trigat a resoldre l'activitat. També es pot utilitzar amb la pissarra digital per a treballar l'estimació de quantitats. En aquest cas el professor preguntarà als alumnes en quina secció de les dues hi ha més punts i deixarà un temps abans de baixar la cortina.
domin1c.swf
domin1c.swfGENERADOR CALCULA CON EL DOMINÓ21669 veces vistaEsta aplicación puede ser utilizada para practicar el cálculo mental. Una vez se calcula la cantidad total de puntos de las fichas y haciendo clic en el botón bajar cortina, se activa un contador de tiempo que nos informará de los segundos que se ha tardado en resolver la actividad.

También se puede utilizar con la pizarra digital para trabajar la estimación de cantidades. En este caso el profesor preguntará a los alumnos en qué sección de las dos hay más puntos y dejará un tiempo antes de bajar la cortina.
 
4 archivos en 1 página(s)