GENMAGIC.ORG

Banco de Objetos Multimedia Educativos

 
 

Resultado de la búsqueda - "dibuix"
comenpar1.swf
comenpar1.swfDescobreix la paraula5457 veces vistaGenera exercicis en els quals a partir de dibuixos i algunes lletres, s'ha d'endevinar la paraula i escriure-la.
ununa1.swf
ununa1.swfMasculi-Femení3367 veces vistaGenera exercicis amb paraules i dibuixos on s'ha de posar l'article (un/una) en femení o masculí.
graf3r2.swf
graf3r2.swfCompleta coordenadas14305 veces vistaInteractiu que genera exercicis amb dibuixos situats en diferents coordenades que cal calcular.
distreals1.swf
distreals1.swfEscales i distàncies reals2828 veces vistaGenera activitats on s'han de mesurar els dibuixos i calcular la longitud en base a les escales proposades.
petrestes.swf
petrestes.swfPetites restes5970 veces vistaInteractiu per introduir els més petits en l'operació de la resta. El programa representa mitjançant dibuixos les quantitats numèriques
primseg1.swf
primseg1.swfNumerals Ordinals9713 veces vistaGenera exercicis on s'han d'ordenar dibuixos i escriure el número d'ordre que ocupa cadascun.
gpromud2.swf
gpromud2.swfGenerador de problemes muts 214157 veces vistaGenera problemes on s'ha de identificar previament el dibuix amb el nombre.
matp~0.swf
matp~0.swfLes matemàtiques pinten. Joc de sumar i pintar.15196 veces vistaJoc on s'ha de trobar el resultat de la suma i pintar el dibuix amb el color associat.
gsumclau.swf
gsumclau.swfEsbrina i suma13311 veces vistaGenerador de jocs de sumes on s'ha d'esbrinar els valors dels dibuixos per tal de quadrar l'operació.
gboletes.swf
gboletes.swfGENERADOR DE FITXES ETS UN BON PINTOR?18558 veces vistaGenera diferents models de dibuixos amb l'objectiu de reproduir-los amb la tècnica del mosaic.
parlleng2_v2.swf
parlleng2_v2.swfNIUS DE LLETRES (generador Cal·ligràfic versió beta)6287 veces vistaGenerador que permet generar les grafies de les lletres a partir de les paraules introduïdes mitjançant teclat per poder escriure-les a mà mitjançant el ratolí o millor en pantalles tàctils. Els traços s'han de dibuixar segons la seqüència correcta. Amb el botó dret es pot ampliar la visualització de les lletres.
pinta_dibuja_y_describe2.pdf
pinta_dibuja_y_describe2.pdfDIBUIXA PINTA I DESCRIU (Castell, Camell)11308 veces vistaFitxa en format pdf creada amb el generador "dibuixa, pinta i descriu".
memory2.swf
memory2.swfMEMORY-20 8 (v. Catalán)4830 veces vistaGenera memorys amb dibuixos diferents.
gfesfrases.swf
gfesfrases.swfFER FRASES12962 veces vistaGenera fitxes amb dibuixos per a fer descripcions i redaccions.
 
14 archivos en 1 página(s)